perjantai 31. maaliskuuta 2017

Ariana Grande Sweet Like Candy

Jos joku olisi kysynyt muutama viikko sitten, että kuka on Ariana Grande, en olisi osannut vastata. Vastaus löytyy tämän linkin takaa.


Tällä taiteilijattarella on oma hajuvesikokoelma, joita kävin tuoksuttelemassa Douglasilla jo syksyllä. Nyt sitten tämä vaniljainen pommi pom-pomeineen päätyi kylppäriini tällä viikolla.

Söpöä, vaikka en niin söpöilystä (saatika sitten vaaleanpunaisesta väristä) pidäkään. Mutta vanilja on se, millä minut saa houkuteltua vaikka mihin.

Mitä tuoksusta sanookaan Fragrantica? Varmaankin on aukko sivistyksessä, mutta vasta tämän kuvauksen luettuani tajusin, että Ariana Grande on todellakin julkkis, eikä mikään tuoksumerkkinsä takana piilotteleva tantta.

Tuoksua luonnehditaan siis makeaksi (no siitä kertoo jo pullokin), vaniljaiseksi, puuteriseksi, hedelmäiseksi ja siinä on valkoisia kukkia.

Pintanuotit ovat sokerihuurrettua karhunvatukkaa, tuoretta italialaista bergamottia, sydämessä on cassista (herukkalikööriä) ja vaahtokarkkia. Tuoksu päätyy lopulta vaniljaan ja jalopuihin.

Kuka pitää tällaisista tuoksuista?


torstai 30. maaliskuuta 2017

Loistava yönaamio!

Jouluna, kun olin Suomessa ja matkalaukkuni seikkaili jossakin tulomatkan varrella, kävin shoppailemassa "välttämättömyyksiä" ja tämä oli yksi niistä. Nappasin Sokokselta mukaani Malu Wilzin Good Night Cream Maskin. Olen ollut ennenkin tykästynyt sarjaan, jota siis Suomessa myy vain Sokos. Täällä Sveitsissä sitä en ole nähnyt olevan kaupan.

Kyseessä on siis saksalainen spa-sarja, jota Suomessa myy vain Sokos. Hinnaltaan sarja on ehkä keskitasoa (semi-selektiivisen ja selektiivisen yleisten hintojen väliltä), ei mikään ihan huippukallis ja toimivuuteensa nähden erinomainen.

Tämä putkilo on jo tullut tiensä loppuun, kuten rutistelujäljistä huomaatte.

Tätä yönaamiotakaan ei voi muuta kuin kehua. Kosteuttaa hyvin, ja on ehkä toistaiseksi paras yönaamio, jota olen käyttänyt. Esimerkiksi paljon kehutun Shiseidon Ibukin se päihittää mennen tullen.

Aion ostaa toisen tuubin kun tulen Suomeen.

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Guerlain Terracotta Joli Teint

Viime viikolla postailin Guerlainin Baby Glow -voiteesta, joten tässä sitten hiukan saman tapainen tuote, eli Guerlainin Terracotta - sarjan Joli Teint.




Siinä missä Baby Glow antaa iholle "vauvan ihoa" muistuttavan vaalean hehkun, Terracottalla taas saa kevyesti "auringon nuoleman" vaikutuksen, eli sävyt ovat erilaisia. Niin myös auringonsuojakerroin, joka Baby Glow'ssa on suurempi (25) ja Terracottassa taas 20. Auringonsuojakerroin on kuitenkin molemmissa, mikä on hyvä asia.




Samainen palkoarpi kädessäni peittyy myös ihan hyvin, tosin tulos ei ole ihan niin harmahtava, kuin tuossa alemmassa kuvassa (johtuu valaistuksesta). Minusta tämä kuivuu iholle hiukan mattaisemmaksi kuin Baby Glow. Peitto on samanlainen, eli kerrostamalla saa lisää. Tämä sävy on nimeltään Natural.

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Pink Box, maaliskuu 2017

Maaliskuu on jo pian ohi, ja tämä saapui vasta nyt. Missä lieneekään seikkaillut. Katsotaanpa, mitä se oli "syönyt".


Vähän tylsähkö oli anti tässä kuussa, mutta toisaalta  - käyttökamaa ja suihkusaippuakin on kohta finaalissa, joten sellainenkin olisi pitänyt ostaa joka tapauksessa.

Aloitetaanpa kuitenkin tuolta vasemmalta Niveasta. Mukana oli pieni pullo shampoota, jossa on macadamiaöljyä ja KeraDetectiä + Euceritia, mitä nuo viimeksimainitut sitten ovatkaan. Pitäisi hoitaa ja vahvistaa hiusta.

Takana iso pumppupullo on Dettolin antibakteerista käsisaippuaa  - tuttua jo Lontoon ajoilta. Tuoksu on metsämarjojen.

Etualalla oleva kynä on Golden Rosen kajal. Musta sävyltään. Tätä edullista merkkiä ei tahdo oikein hevillä löytää mistään, mutta jos spottaatte jossakin, kannattaa tutkia lähempää valikoimaa.

Etualallla keskellä pieni pullo hampaita valkaisevaa CB12:n suuvettä, joka siis raikastaa hengityksenkin hienosti. Mukana tuli kylkiäisenä valkaisevaa purkkaa.

Ja sitten tuo Palmoliven iso pullo oikealla, eli se suihkusaippua. Varmaan tässä se "jännin" tuote, joskaan ei niin kamalasti nosta tunnelmaa, ellei sitä just nyt tarvitsisi. Sisältää ihoa pehmentäviä kamelia- ja manteliöljyjä.

Miehille olisi näköjään tänä keväänä tarjolla oma Black Box!

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Hehkua iholle à la Dior

Tässä sitten hiukan samanlainen viritys, kuin tuo edellisessä postauksessa esitelty. Täällä Sveitsissä on kauppaketju Coopin omistama Import Parfumerie, joissa myymälöissä on ihan järkyttäviä alennuksia milloin mistäkin. Joskus jostakin merkeistä, joskus mitä milloinkin parfyymejä alennuksella, meikkejä tai muuta. Valitettavasti niitä kauppoja on pitkin Baselia, SBB:n asemalla yksi, ja Aeschenplatzin lähellä yksi, joten työmatkalla tulee aina tallattua jonkin kaupan ohi. Ja ostettua kaikenlaista.









Kyseessä on Dior Diorskin Nude Air Colour Gradation Perfecting Powder, sävy on talvikokoelmasta ja numeroltaan 001, Rising Pink.

Kirkastaahan se ihon sävyä, mutta ehkä liian vaalea minulle. Plussaa tuote saa siitä, että mukana tulee pieni kabukisivellin.

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Prässättyjä meteoriitteja

Vienoa korostusta kasvoille tarjoaa suosikkimerkkini Guerlain. Guerlainin Météorites on tarjolla nyt myös prässättynä versiona, minulla on ollut vain niitä palloja aikaisemmin.






Kuten kuvasta huomaa, tämä sarjan vaalein sävykokoelma antaa aika vienon valon iholle. Hieman heppoisenoloinen muovipakkaus, ja vipan puuttuminen hiukan pilaavat kalliista hinnasta, ja aiemmasta meteoriiteistä saatua ylellisyyden vaikutelmaa.


lauantai 25. maaliskuuta 2017

Guerlain La Petite Robe Noir - huulipuna

Nyt on joku Guerlain-kausi päällä. Tässä yksi ostos, eli "pikkumusta-sarjan" huulipuna, sävyltään Sun-Twin-Set 041. Vierastin aluksi vähän sen oranssisuutta, mutta oikeastaan se onkin todella kaunis sävy, varsinkin kesäiholle. Vai mitä tykkäätte?






perjantai 24. maaliskuuta 2017

Yhden yön raidat hiuksiin

No eivät ne kyllä ole yhden yön, vaan kestävät seuraavaan pesuun saakka. Kummallista kyllä, nämä eivät edes värillisenä suuremmin tahraa esimerkiksi vuodevaatteita. Nappasin tällaisen mukaani Douglasista, koska se oli puoleen hintaan. Luulin, että se on joku kesto-highlight -juttu, mutta ei ollutkaan. Joka tapauksessa kuivuu nopsaan, ei klähmää tukkaa, vaan oikeastaan tekee sen tuuheamman oloiseksi. Suosittelen lämpimästi, mikäli joku näitä jostakin löytää.








Tämä sävy oli aika luonnollinen, mistä plussaa. Pullo on aerosolipullo, jonka päähän harja asetetaan. Pullosta riittää useaan käsittelyyn  - ja kuten sanoin, hiukset tuntuvat tuuheammilta ja jotenkin yksittäinenkin hius on paksumman oloinen. Todella huoliteltua jälkeä tämä tekee, joten en voi muuta kuin suositella!

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Kevät tulla tupsahti viime viikonloppuna

Menin eilen aamulla viikottaiseen fysioterapiaan (tätä viime vuonan katkennutta koipea kuntoutetaan edelleen) Herra Höyhenelle (hänen sukunimensä on siis oikeastikin Höyhen, tosin saksaksi) ja yhtäkkiä hoksasin vasta, että kukkiahan rehottaa joka puolella, aina voikukista alkaen! Missä lienevät silmät olleen viime viikolla. En voinut olla ostamatta ruukullista vaaleanpunaisia, kerrottuja narsisseja toimistooni. En ole tuon värisiä nähnyt edes Amsterdamissa asuessa.

Upeita, isoja narsisseja on joka puolella.

Kukkakaupan sisäpihalta.

Kirsikkapuu, ja katu tässä kulman takana.

Magnolia saman kadun varrella.

Kultasade, vai mikä tämä onkaan?

Valkoisia narsisseja?

Baari kulman takana. Tänne voi mennä vaikka aamukahville, sitten se on välillä päivällä kiinni, lukuunottamatta lounasaikaa, ja sitten taas illalla auki. Varsinainen ruokaravintola on yläkerrassa.

Spring is around the corner, toivottavasti Suomessakin!

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Kutiseva ja hankala päänahka

Olen viime viikot tutkinyt kauppojen hyllyjä täällä Sveitsissä löytääkseni jotakin helpotusta kuivalle ja kutisevalle päänahalle, ja hintsustipa näyttää tarjolla olevan mitään. Päädyin sitten ostamaan kalliihkonpuoloisen tuubin Rene Furtererin päänahalle tarkoitettua kuorinta-ainetta.




Geelimäinen voide sisältää eteerisiä öljyjä (teepuu, timjami, rosmariini ja appelsiini), jotka puhdistavat ihoa sekä mentholia ja kamferia, jotka lievittävät kutinaa. Lisäksi siinä on "mikronisoitua aprikoosinkiveä", joka toimii mekaanisena kuorijana. Nonni, ja taas ollaan tässä samassa jutussa, eivätkä nuo kivenmurikat ole todellakaan muuta kuin aika karkeita. Tuntuu samalta kuin pikkukakarana hiekkalaatikolla, kun joku heitti hietaa päähän. Eikä sitä ole ainakaan pitkistä hiuksista kovin helppo saada huuhdeltua pois.

Hilsettä on ehkä parin käyttökerran jälkeen vähemmän (minun hilseilyni johtuu kyllä ainoastaan kuivasta päänahasta), mutta se pahuksen kutina vaan jatkuu, tänäänkin olen raapinut päätäni toimistolla koko päivän.

Täytyy varmaan odottaa Pääsiäistä ja reissua Suomeen, jotta voin ostaa apteekista Ducrayn Squanorm -sinkkivettä, jolla kutina on pysynyt aika hyvin kurissa. Murr.

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Guerlain Météorites Baby Glow

Olen tykästynyt nyt Guerlainin tuotteisiin, ja niistä on myöhemminkin tulossa lukuisia postauksia. Nyt on syynin alla Météorites Baby Glow -meikkivoide.


Täydellistä peittävyyttä hakevalle tämä ei ole, mutta kesäksi todella hyvä ratkaisu, varsinkin tehden aika luonnollisennäköisen ihon ja luoden 25 SPF:n aurinkosuojan.


Tämä kyllä peittää ihon pikkuvirheet hyvin ja näyttää erinomaiselta! Katsotaanpa, mitä se teki palkoarvelle käsivarressani.





Sävy on no 3, Medium

Palkoarpi on epätasainen, ja valkoinen. Kuva on otettu todella läheltä, joten ihon pinta näkyy. MUTTA: hyvin se tasoittaa ihon sävyn! Pumpputuubikin on aika hygieeninen.

Olen tyytyväinen ostokseeni.

Omituinen poskipuna

En osaa sanoa, olisiko tämä hyvä vai huono. Jos on couperosaa, niin en ehkä suosittele. Vaikkakin itselläni on, mutta hiukan ruskettuneella iholla tämäkin menee.


Givenchyn Mister Radiant Blush on todella riittoisaa kamaa. Mister ei nimenä suomalaiseen korvaan kovinkaan kanna, mutta kun ottaa huomioon ranskalaisten viehtymyksen englantilaisiin ilmaisuihin niin viineissä kuin - höh  - no olkoon.

Kuitenkin aika erikoinen tapaus on tässä kokeiltavana (ja taas on huomautettava, että on ihan itse ostettu ja omalla rahalla).







Geelin sisältämät värihippuset sekoittuvat hieroessa hiukan kuin kuorintavoiteen rakeet. Ihmettelin jonkin ajan hierottuani, että tapahtuuko sitä olenkaan, mutta sitten....

Hups, se väri levisikin ykskaks yltympäriinsä!

Jos haet luonnollisensävyistä ja erittäin riittoisaa geelimäistä poskipunaa,  se on tässä!

torstai 16. maaliskuuta 2017

Herkkuja!

Pysytelläänpä vielä herkkuaiheessa. Kuten varmaan olette huomanneet, tykkään katsella konditorioiden ja muiden herkkukauppojen valikoimia, vaikka en niin usein mitään ostaisikaan. Ennnen karnevaalia käveleskelin kaupungilla ja bongasin muutaman leipomoliikkeen ikkunat.





Baselin tunnusmerkin näköisiä leipiä. Pitääpä oikein selvittää, mistä tuo tötsännäköinen kuvio tulee.

Karnevaalivarustusta...



Hymynaamakahvila.

Suklaapuoti SBB:n (Sveitsin) rautatieasemalla. Täällä on Saksan rautatieasemakin (Badischer Bahnhof), jonne liikennöivät lähinnä saksalaiset junat, SBB:lle lähinnä ranskalaiset ja sveitsiläiset.

Konditoria SBB:llä. Alla kuva samasta paikasta. Jotenkin tuossa alemmassa kuvassa nuo yhdet suklaakakut muistuttavat ruumisarkkuja.












Viimeisissä kuvissa ollaan Globus-tavaratalon herkkuosastolla. Olihan yksi tuollainen lehtikullalla silattu kakku pakko ostaa. Ja sen seuraksi Billecart-Salmon -shampanjaa pullo. Mies ei juo alkoholia, mutta otti lasillisen seuraksi, kakku sitten maistuikin hänelle paremmin kuin minulle, joka vain närpin sitä. Hyvä työnjako! :D