perjantai 24. maaliskuuta 2017

Yhden yön raidat hiuksiin

No eivät ne kyllä ole yhden yön, vaan kestävät seuraavaan pesuun saakka. Kummallista kyllä, nämä eivät edes värillisenä suuremmin tahraa esimerkiksi vuodevaatteita. Nappasin tällaisen mukaani Douglasista, koska se oli puoleen hintaan. Luulin, että se on joku kesto-highlight -juttu, mutta ei ollutkaan. Joka tapauksessa kuivuu nopsaan, ei klähmää tukkaa, vaan oikeastaan tekee sen tuuheamman oloiseksi. Suosittelen lämpimästi, mikäli joku näitä jostakin löytää.








Tämä sävy oli aika luonnollinen, mistä plussaa. Pullo on aerosolipullo, jonka päähän harja asetetaan. Pullosta riittää useaan käsittelyyn  - ja kuten sanoin, hiukset tuntuvat tuuheammilta ja jotenkin yksittäinenkin hius on paksumman oloinen. Todella huoliteltua jälkeä tämä tekee, joten en voi muuta kuin suositella!

3 kommenttia:

  1. Alternaa on saanut ainakin joskus Suomestakin, mutta tuo taitaa olla aika uusi tulokas enkä ole sellaista koskaan täällä nähnyt. Tykkään kyllä ideasta, ja vähän vastaavan tyyppinen, mutta ilman harjaa löytyy niistä uusista L'Orealin muutaman pesun väreistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa...! Täytyy myöntää, että olen suorastaan ihastunut tähän! Näyttää hyvältä, tuntuu tukassa erinomaiselta, jopa hoitavalta, mutta ei latista tällaista paksuakaan kuontaloa! Menen ensi viikolla Douglasille hamstraamaan näitä lisääkin - jos heillä näitä siis edelleen on!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!