perjantai 3. maaliskuuta 2017

Mattaavaa!

Minulla n jonkinlainen kosmetiikkaähky tällä hetkellä, myöskin siitä syystä, että kiinnostus on täällä Baselissa tiivistyvässä tunnelmassa. Karnevaalit alkavat maanantaina aamuyöstä kello 4. Mutta siitä lisää myöhemmin!

Kuten aiemmassa Lontoon-postauksessani kerroin, homma lähti Marks&Sparksilla hiukan lapasesta, kun mies meni etsimään sukkia yläkerrasta ja jätti minut kosmetiikkaosastolle (todella epäreilu syytös!!!!). Tässä yksi löydöistä.



Diego Dalla Palman Perfector Primer Lifting Effect. No mitään liftaavaa vaikutusta en ole huomannut, mutta olen entistä enemmän tiedostanut että kun ikää tulee, on panostettava meikin pohjustukseen.

Hämmästyksekseni tämä on pelittänyt varsin hyvin! Naama ei juurikaan kiiltele, kuten normaalisti, käytti sitten mitä meikkipohjaa tahansa. Eli suosittelen!

Konsultoin aika makeupalley.com'ia vahvistaakseni omia ostopäätöksiäni (ja tehdäkseni arvoita niistä luotettavamiksi teille lukijoilleni), mutta tätä ei valitettavasti sieltä löytynyt.

Merkkiä kuitenkin myydään Suomessakin.

3 kommenttia:

  1. Samat huomiot täällä, pohjustukset ovat hyvä juttu!

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti M&S:n kosmetiikkaosasto Lontoossa on ns. kaiken kattavalla valikoimalla varustettu shoppailutaivas, vai onko?

    Täällä Suomessa (kuten varmaan tiedätkin) M&S myy vain muutamaa toiletries-tyyppistä tuotetta omasta valikoimastaan, mutta kaikki muu kosmetiikka on emotavaratalo Sokoksella. Mitkä merkit M&S:n valikoimasta katsoisit sellaisiksi, jotka pitäisi saada Suomeenkin myyntiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa - normaalisti shoppailen kosmetiikkani Bootsilta tai Superdrugista, en koskaan M&S:lta, mutta tällä kertaa mies jätti mut juuri sinne ja spottasin Pixin ja Diego Dalla Palman. Muusta valikoimasta en paljoa tiedä, mutta käsittääkseni heillä on omaa tuotantoa, esim. Downton Abbeyyn liitettävää kosmetikkaa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!