maanantai 13. maaliskuuta 2017

Lancômen meikkivoide, joka tehdään juuri sinulle

Luinpa tässä Allurea, ja tämä juttu kiinnitti huomion. Kukapa ei haluaisi täydellisesti omalle iholleen sopivan meikkivoiteen. No nyt on sellainenkin keksitty, ja Lancôme sitä myy.


Menet siis kauppaan, ja siellä ihosi skannataan allaolevan kuvan mukaan laitteella. Skannausvehje vertaa ihosi sävyä softassa oleviin 20 000 eri ihon sävyyn, ja kun sopiva sävy löytyy, kas, masiina sylkäisee uumenistaan juuri sinun ihosi sävylle sopivan meikkivoidereseptin.


Reseptin algoritmi määrää, miten monta ruiskausta valkoista, keltaista, punaista ja mustaa pigmenttiä tarvitaan, ja miten paljon kosteuttavaa voidepohjaa  - riippuen ihon laadusta - tarvitaan. Värit sekoittuvat hygieenisesti ja pääsemättä kosketuksiin ilman kanssa, joten ne eivät oksidoidu prosessissa.


Tuloksena saatava meikkivoide on öljytön, parabeeniton, tuoksuton ja se sopii herkimmillekin ihotyypeille ja voiteen peittävyyttä voidaan valmistusprosessissa säädellä.


Lopuksi pullo suljetaan ja ravistetaan, ja siihen laitetaan käsin sävyn ID ja oma nimesi. Pullon voi täyttää uudelleen ja se pakataan valkoiseen, sametilla vuorattuun laatikkoon.

Kuvat: Lancôme.

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!