lauantai 11. maaliskuuta 2017

Karvoja naamassa?

Luin jotakin ulkomaisia artikkeleita siitä, että pitäisikö naisten ajella muutkin naamakarvansa kuin "viikset".


Varmaan kaikenlaista ilmestyy iän myötä ja varsinkin vaihdevuosien jälkeen. Muistaakseni luin jostakin, että ainakin Marilyn Monroe ajeli kasvokarvansa jatkuvasti, mutta hän ei ollutkaan postmenopausaalinen.

Miten sinä suhtaudut asiaan? Kommenttisi otetaan kiitollisena vastaan ja palkitsen yhden kommentoijan jollakin ihonhoitotuotteella.

27 kommenttia:

  1. Minä ainakin poistan toisinaan hahtuvia naamastani, muuten voi esim. meikkivoiteen levitysjälki olla aika jännän näköinen;)

    VastaaPoista
  2. Airiina
    Itse olen sitä mieltä, että jokainen valitsee oman ratkaisun. Muutamia tummia ja paksuja karvoja kasvaa itselläni jotka ajan pois.

    aiholapp at uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  3. Epilaattori ja pinsetit toimii naamassakin :)

    VastaaPoista
  4. Niin, kyselin vaan siksi, että löysin kasvoistani sellaisen oudon, todella pitkäksi ja ohueksi kasvaneen haituvan, ja kun siitä kerroin eräälle ystävättärelleni, hän kommentoi naamaansa joskus kasvavan aika vahvojakin yksittäisiä karvoja, joita hän joutuu nyppimään pois.

    Sitten kun netistä aiheesta hakee juttuja, löytää sellaisia, joissa naiset jatkuvasti ajelevat/epiloivat kaiken karvan kasvoistaan.

    VastaaPoista
  5. Nypin karvoja kasvoista, en ajele..

    rituha@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Kiitos, laittakaa tosiaan yhteystietonne, todnäk saatte noita Douglasin kasvonaamioita (jos siis onni suosii).

    Postaus lähti tosiaankin siitä, että mietin itse, että pitäisikö epiloida vai ei. Ja että onko tarve siihen.

    VastaaPoista
  7. Jokainen omalla tavallaan. Viiksikarvat voi nyppiä muuten en ajelisi. mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Ajelen naamakarvoja ihan vain sen vuoksi, että meikkipohja näyttää paremmalta täysin karvattomalla iholla.
    sanni.v.laine@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mulla karvat tosi vaaleita ja hentoja, ja siksi en niihin olekaan uskaltanut kajota, kun pelkään että kasvaa tummempina ja vahvempina takaisin (vai onkohan tämä vaan joku myytti?? ) , vaikka välillä tekisikin "viiksikarvoja" mieli nyppiä :D

    VastaaPoista
  10. Laittakaapa muuten arvontaa varten s-postiosoitteenne. Arvonnalla ei tosin ole takarajaa, mutta kannattaa kuitenkin kuikuilla tänne joka päivä, sillä arvonta suoritetaan ensi viikolla.

    VastaaPoista
  11. On olemassa hellävaraisia liuskoja myös naamakarvojen poistoon. Toimivat erityisesti poskien ja leukaperien vaaleaan nukkaan. Pinsetit toimivat parhaiten yksityäisiin, tummiin karvoihin. Miksi muuten kasvojen luomissa kasvaa vanhetessa karvoja?
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  12. Kaikki karvat ovat vaaleita ja ohuita (ikävä kyllä hiukset myös!), joten jos niitä on naamassa ollut niin en ole edes huomannut:)
    mannanpostiatluukkupistecom

    VastaaPoista
  13. Joskus olen sheivannut tummia haituviani suun pielistä pois (:D), mutta nykyään olen sitä mieltä että mitä turhaan :) Ei ne kuitenkaan niin selkeästi näy.

    cloudberryshake (at) gmail.com

    VastaaPoista
  14. Nypin viiksihaivenia välillä pois, mutta kyllähän kaikilla on kasvoissa ohuita haivenia eikä kaikkia karvoja tarvitse kammota :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Ite olen niin vaalea, ettei kulmakarvojakaan näy yhtään saati muita karvoja eli ei tartte ajella. Ajattelisin, että nyppisin häiritsevimpiä, mutta en mitään ajelisi, jos olisin tumma.
    alvansu@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Joudun poistaan aika usein karvoja suun ympäriltä sillä ovat erittäin tummat ja näkyvät kiusaava asia ainaki minulle
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  17. Minulla on vaaleat ihokarvat, mutta kyllä ne näkyvät aika häiritsevästi etenkin kirkkaassa päivänvalossa. Joskus olen nuorempana jopa sheivaillut ne pois, mutta muutama päivä myöhemmin tuntuu aika ikävältä. Tekisi mieli kokeilla esim. sokerointia tai jotain, koska ne kyllä häiritsevät. 3rikatms(at)gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kiitos kommenteista! Niistä olen iloinen ja kommentointi loppuu maanantaina 20 maaliskuuta keskiyöllä CET.

    VastaaPoista
  19. Vielä siis ehtii osallistua! Aikaa on huomiseen!

    VastaaPoista
  20. Voittaja on Erika Sandella ja hänelle lähtee muutama Douglasin naamiopakkaus!

    Sori, että tämä kesti, siis tämä arvonta!

    VastaaPoista
  21. Odotellaan vielä pari päivää, koska neitokainen ei ole vastannut viestiini. Arvotaan maanantaina uudelleen, ellei hänestä mitään kuulu.

    VastaaPoista
  22. OKEI, Erikasta ei ole kuulunut mitään, ja ellei maanantaihin (siis kun maanantai alkaa, puoliyön jälkeen Suomen aikaa), on voittaja Anonyymi cloudberryshake (at) gmail.com. Laitan meiliä sinulle ja toivottavasti vastaat ASAP.

    VastaaPoista
  23. Palkinto on siis arvottu uudestaan je menee Nooralle! Kiva kun vastasit ja onnea! Laitan palkinnon tulemaan Suomesta, kunhan olen siellä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!