lauantai 4. maaliskuuta 2017

Allure Beauty Box maaliskuu 2017

Näitä nyt pukkaa! Missä olikaan helmikuun boxi viipyillyt, kun seuraavana päivänä oli postiluukussa jo uusi boxi, joka ilmeisimmin sitten on maaliskuun sellainen. Katsotaanpa, mitä siellä oli.


Sininen pussukka takavasemmalla sisältää First Aid Facial Radiance -pyyhelappuja, jotka sisältävät ihoa kuorivia maito- ja glykolihappoja, amlauutetta (amla on hyvä luontaisen C-vitamiinin lähde), sitruunankuori- ja lakritsiuutteita, jotka kirkastavat ihoa, sekä reunuspäivänkakkaraa ja valkoista teetä (antioksidantti). 

Takaoikealla on huulia pullistava huulikiilto, GrandeLips Hydrating Lip Plumper. Tuote sisältää metyylinikotinaattia, joka vilkastaa verenkiertoa ha hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta tehokkaasti.

Vasemmalla keskellä on pieni tuikkukynttilä Red Flower Moroccan Rose Candle. Se on maustettu tuoksuvilla damaskonruusu- ja patsuliöljyillä.

Kynttilän alla on Olayn Pro-Retinol - silmänympärysvoide, jolla on patentoitu koostumus ja joka sisältää nimensä mukaisesti pro-retinolia, joka lienee ihan toimiva aine, koska se sitoo kosteutta.

GrandeLipsin alla on Cargo-merkkinen Colorstick in Champagne, jolla voi korostaa kasvoissa esimerkiksi kulmaluita ja poskiluita.

Viimeisimpänä alhaalla on minua eniten kiinnostava tuote, eli Beautycounter-merkkinen pidentävä ripsiväri. Musta väriltään  - testaan tämän innolla!

Miltäpä tämä boxi vaikutti?

1 kommentti:

  1. Mukava boxi, totta tosiaan:) Kivasti ei-niin-tuttuja merkkejä, kuten Cargo. Olay Pro-Retinol kiinnostaa kovasti, kun olen nykyisin täys retinol-fanaatikko;)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!