torstai 2. helmikuuta 2017

Kannattiko ostaa?

Glamglowia on kauheasti hypetetty viime vuosina joka paikassa. Onnistunutta markkinointia siis. En ole niin hirvittävästi ollut hypen vietävissä, mutta piti tämäkin sitten kokeilla.






Aiemmin kokeiltu Thirstymud ei minust aollut kovinkaan merkillinen, joten ajattelin kokeilla tätä Flashmudia.

Iso laatikko, iso hintalappu, mutta pieni purkki. Purkki? Tästä ensimmäiset miinuspinnat, sillä koska siinä mainostetaan olevan antioksidantteja, niiden tehot alkavat hävitä joka kerralla, kun avaat purkin.


Seuraava fiilis: Luirua tavaraa, jonka annostelua varten paketissa olisi tuolla hinnalla voinut olla spaattelikin mukana. Kun levitin tätä kasvoilleni, seuraava kauhun aihe oli tuotteen sisältämä erittäin karkea hohkakivi joka varmaan ohjeitten mukaan käytettynä (siis tuote levitetään kasvoille hieroen pyöreillä liikkeillä, annetaan vaikuttaa 20 minuuttia ja huuhdellaan pois vedellä) raatelee minunkin paksuhkon sekaihoni haavoille.

Näinhän siinä sitten kävikin ja naamio kirvelsi aika lailla. En suosittele herkkäihoisille. Ties mitä arpia tuollainen aiheuttaa. Herkille ja helposti allergisoituville vielä tiedoksi, että naamio tuoksuu jonkin verran.

Mitä tulee naamion "kirkastavaan vaikutukseen", se on todennäköisimmin sekoituksen sisältämien kristalli- ja tumanttipölyjen vaikutusta. Pienet kiteet kiinnittyvät ihon pinnalle vahan ja vaalean pigmentin ansioista, ja iho siis näyttää tasaisemman väriseltä ja voilá, ihme on tapahtunut!

Jos haluat tästä huolimatta laittaa rahasi tähän, niin kannattaa ainakin näin kevään kynnyksellä (ja muutenkin) käyttää tämän naamion käytön jälkeen visusti aurinkosuojaa, sillä ihoa raastavien hohkakivipalasien lisäksi tämä naamio sisältää myös salisyylihappoa, joka kuorii ihoa, etkä varmaankaan halua saada maksaläiskiä auringonvalon vaikutuksesta?

5 kommenttia:

  1. Ihoa raastavat hohkakivipalaset... siinä kiteytettynä se, miksi Glamglown naamiot eivät houkuttele meitsiä;)

    VastaaPoista
  2. Täällä myös yksi joka ei ole vielä tutustunut ko putiikin naamioihin, epäilyttää etteivät sovi iholleni. Hyvä vkl!

    VastaaPoista
  3. Hyvä varoitus, kiitos. Mä oon nähnyt Glamin tuotteista muissa blogeissa vain kehuja ja sellainen aiheuttaa mulle aina tunteen, että eikö niissä todellakaan ole mitään huomauttamista vai eikö kukaan uskalla sanoa mitään poikkipuolista, jos kaikki muut kehuvat. Joukkopaine :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kyllä vaan ihmettelen, miksi niitä niin kehutaan, mutta kai se on niin, että "kenen leipää syöt, sen lauluja laulat."

      Poista
  4. Kuulostaa just siltä, ettei minun herkkähipiäisen kannata edes kokeilla :D varmaan silmätkin suuttuisivat tuoksusta :D

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!