lauantai 8. lokakuuta 2016

Heleytystä iholle (ja vähän Sveitsijuttua taas)

Huh, olen Suomessa pikavisiitillä ja eilen tultuani hoksasin, että siivooja on tehnyt suursiivouksen ja kaikki tavarani on järjestetty uudelleen, enkä löydä mitään. Toisaalta kiva, kun on kunnon järjestys, mutta toisaalta ei haluaisi viettää koko lyhyttä viikonloppua hakien tavaroitaan. No, mies kokkaa tapansa mukaan illalla niin voi kaiketi sillä aikaa seuloa kamojani läpi.

Vien tällä reissulla teharini ja smooothiemasiinani Sveitsiin, ihanaa palata taas normaalimmalle ruokavaliolle! Kunnon marjasmoothie aamuisin ja kevyitä sosekeittoja iltaisin. Jos minä joskus valitin Hollannin aikoina, että siellä sai "vain kinkkua juustolla tai juustoa kinkulla", niin Sveitsissä sitä vasta raskaat ruoat ovat! Vai mitä sanotte toissailtaisesta illallisestani, kuva tässä. Lautasella on vasikkaa valkoviini-kerma-sienikastikkeessa ja voiröstiä. Tuota kermavaahtotuikkuakaan en ymmärrä. Söin annoksesta noin neljäsosan, eli hiukan röstiä, mutta kaiken lihan ja sienet + tuon pikkuruisen tupon ituja ja kirsikkatomaatin.



Niin, piti kirjoittaa tuosta kasvojen heleytyksestä. Eka kertaa löysin sellaisen jutun, joka oikeasti hillitsee myös ihon couperoottista punoitusta. Suorastaan hämmästyin seuraavana aamuna, kun katsoin itseäni peilistä.



Nuxe on monelle tuttu tuotemerkki, mutta valitettavasti täytyy todeta, että niin tämän, kuin monien muidenkin tuotemerkien suhteen Suomessa myytävä valikoima on äärimmäisen suppea. Palaan tähän myöhemmin erillisessä postauksessa.

Koska hankin Manorin asiakaskortin (Manor on Sveitsin vastine Stockalle, jos nyt näin voisi sanoa), sain yhden shoppailupäivän hyvin alennuksin, ja kaikenlaista tulikin hankittua. Kuten tämä pakkaus kuitukangasmaanioita, jotka lupaavat kirkastaa ihon väriä ja poistaa tummia läikkiä, joita minulla on lähinnä leukapielissä (eivät näy paljoakaan, ja toimivat tosin countourinomaisestikin, mutta olisi kiva saada nekin pois).

Tämä Spleindieuse-niminen naamio siis kuvaukseltaan seuraavanlainen:

ANTI-DARK SPOT PERFECTING MASK

All skin types
This anti-dark spot tissue mask helps visibly reduce the number and the appearance of dark spots and offers an instant perfecting effect. After just 10 minutes, the product has an instantaneous perfecting effect and the skin radiance is revived. Day after day, the appearance and number of dark spots are visibly reduced. The complexion is more even and it regains radiance and freshness.
Maksaläiskiä häivyttäväatä vaikutuksesta en vielä osaa sanoa mitään, vasta muutaman naamion käyttäneenä, mutta hitsamandeera, kun illalla laitoin naamion ja taputtelin loput nesteet ihoon ja sen päälle sitten yövoiteen, olipa iho suorastaan kirkastunut ja rauhoittunut yön aikana. Minulla siis on couperosaa nenän pielissä ja poskissa, ja punoitus on yleensä aamuisin melkoinen.

Kuten näette tuolta nettisivuilta, tuotteella on kaksi ranskalaista patenttia. Niistä tosin viis, enkä ottanut sen kummemmin selvää, sillä käytännössähän patentilla voi suojata vaikka tavan pudottaa juomalasi lattialle, jos näin karkeasti sanotaan.

INCI näyttää tältä:

87% ingredients of natural origin. Paraben free.
INGREDIENTS : AQUA/WATER, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE, ETLINGERA ELATIOR EXTRACT, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, DIMETHICONE, ASCORBYL GLUCOSIDE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, SODIUM CITRATE, PPG-8-CETETH-20, CARBOMER, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, EICHHORNIA CRASSIPES EXTRACT, PRUNUS SERRULATA FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT, SUCROSE, PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM METABISULFITE [N3005/A].

The list of ingredients may be subject to change. We advise you to always check the ingredient list shown on the product purchased
Plussat:
- 87% aineista luonnosta saatavissa
- ihoa rauhoittavat ja kosteuttavat aineet, kuten kaura, glyseroli, sukroosi, hyaluronaatti
- antioksidantteja
- ei sisällä parabeeneja

Miinukset:
- sisältää alkoholia, joka saattaa pidemmän päälle kuivattaa
- sisältää parfyymia, joka kuitenkin on mielestäni mieto

All-in-all, tykkään naamiosta ja voin sitä kyllä suositella, mutta sen vaikutus maksaläiskiin siis jää nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!