keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Joko olisi aika hankkia adventtikalenteri?


Niin se taas joulukin tulee päivä päivältä lähemmäksi, ja esimerkiksi Lontoossa Oxford Streetin joulukatu avataan jo ensi kuun alussa (kuva viime joululta).

Huomasin, että esimerkiksi Suomessa Sokoksella oli jo kosmetiikkajoulukalentereita myynnissä kynsifriikeille :)


Isohko kalenteri sisältää kynsikosmetiikkaa, mutta sen kummemmin en pakkausta jäänyt tutkimaan, enkä muista hintaakaan tarkalleen. Color Institute näkyy lukevan pakkauksen oikeassa yläkulmassa.

Oman adventtikalenterini hankin jo Saksasta. Se sisältää Charlotte Meentzenin ja Zuiin luonnonkosmetiikkaa. Mielenkiintoista nähdä, mitä siellä sisällä on. Niille, joita tämä kalenteri kiinnostaa, voin kertoa, että niitä saa postitse myös täältä.
Koskahan joku keksisi kosmetiikkakalenterin, jossa olisi vuoden joka päivälle jokin ilahduttava kosmetiikkanäyte? Varsinkin joku pikakaunistaja tms.?

Mutta asiaan. Bootsin kv. nettimyymälä toimittaa myös joitain joulukalentereita Suomeen. Lähinnnä listassa on kalentereita lapsille, mutta aikuisille listassa on Yankee Candlen kynttiläkalenteri, kiva varmaan sekin.

Lisää adventtikalentereita:
- Baborin kalenterin (ja 24 ihonhoitoampullia sen sisällä) saa täältä (postimaksu flat rate 12,50 e)
- Tässä toinen Baborin kalenterin ostospaikka, jossa postit 7 euroa ja samasta paikasta saa Alessandron adventtikalenterin, jossa kosmetiikkaa
- W7:n kosmetiikkakalenteri on suhteellisen edullinen, ja sen saa kosmetik4less:istä

Kuinka moni teistä aikoo hankkia adventiksi kosmetiikkakalenterin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!