keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Meikkausopastuksessa



Tuossa syksyllä kävin eräässä kauneushoitolassa ilmaisessa meikkausopastuksessa, ja mukaan lähti hiukan ostoksiakin. Olen aina ihmetellyt, miten ruskeasta tai jopa "nudesta" silmämeikistä saankin niin sotkuisen näköisen, mutta sekin asia sitten selvisi.



Mutta aloitetaanpa alusta. Koska ihoni on kyllä ihan hyvässä kunnossa, mutta pintakuiva, laitettiin meikin alle ensin Colosén Tyrninaamio. Jos joku tätä nyt ihmettelee, niin sitä voi käyttää myös meikin alla pikakaunistajana ohuena kerroksena. Se taputellaan siis iholle, ei hierota.

Hyvältä vaikutti, ja sen kerrotaan sisältävän Omega-rasvahappoja, mutta kuitenkin saamassani esitteessä sanotaan sen olevan öljytön, hmmm. Muina aineksina mainitaan tyrni, hiivauute, vehnäproteiini ja levä. Esitteessä sanotaan sen kiinteyttävän vetelän kaulan ja lurppuluomet sekä silmäpussit muutamassa viikossa joka päivä käytettynä. No, en ole käyttänyt joka päivä, joten siitä en osaa sanoa mitään (lurppuluomet kyllä löytyvät tuosta listasta, eli jospa testaisi). Ostin sen kuitenkin.



Meikkipohja taisi olla Christian Bretonin, mutta mennäänpä sitten suoraan silmiin. Silmämeikki oli ihan vaan arkisellainen ja tehtiin Christian Bretonin tuotteilla. Kosmetologi neuvoi minua valitsemaan hopeaan taittavan ruskean, ei kultaan taittavaa (ahaa....!).

Oikea sävy löytyikin: 6144 Sable.

Koska kosmetologin mukaan silmäni ovat turkoosit ja iriksen ympärillä petrolinsininen rengas, valittiin rajausväriksi turkoosihtava vihreä.

Luomiväri ja rajauskynä, joka kyllä mielestäni on enemmän vihertävä kuin Carbon Blue, joka se on värikartan mukaan nimeltään.

No, tulos oli ihan sopiva päiväkäyttöön, eikä edes näyttänyt suttuiselta. Epäilin tosin hiukan tuon sinisen kynän toimivuutta, mutta senkin sitten ostin luomivärin kaveriksi. Luomivärissä on kiva myös se, että pakkauksessa on peili.






Miltäs näyttää?

PS: Ja kuivaihoisen tulisi valita kuulemma riisipohjainen, läpikuultava puuteri, ei talkkipohjaista. Hmm.

3 kommenttia:

  1. Silmäsi ovat muuten kauniin väriset, ja kynä sopii hyvin. Nätti ja kevyt väriyhdistelmä päivään!

    Colosesta en ole kuullut 70-luvun jälkeen mitään, silloin joku kaveri osti kotimyynnistä kyyhkysensinistä luomiväriä:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tuollaisia asioita ei vaan itse hoksaa, mutta viime viikolla kasvohoidosta lähtiessäni puin ylle petrolinsinisen tuubihuivin, jolloin kosmetologi huudahti, että "oi, onpa sinulla ihanan vihreät silmät!". Samoin Lontoossa Kikon myymälässä tuijotti kassalla myyjä ensin pitkään ja sanoi sitten, että "you really have beautiful blue eyes".

    Voi tietty olla sekin todellinen asia, että sinisen eri sävyjen havaintokyky laskee iän myötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vielä sanoa, että minulla on aina ollut todella hyvä käsitys Colosén tuotteista, joskin myyntipaikkojen etsiminen on hankalaa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!