torstai 13. marraskuuta 2014

Joululahjavinkkejä

Eilen tuli käytyä Lushissa (taas vaihteeksi!) ja  - niin, ostettua taas hiukan kaikenlaista. Muunmuassa nämä kaksi hierontapalaa, joista toinen olikin uusi tuttavuus. "Pehmeä Sydän" taas kestosuosikki!

Tuon uuden hierontapalan nimi näkyy olevan Percup, eikä siitä ole mitään tietoa suomalaisilla Lushin nettisivuilla.

Percup.

Soft Coeur.

Molempien ainesosalista on aika selkeä, Percupissa on kokonaisia kahvinpapuja ja niiden lisäksi reilun kaupan kaakaovoita, sheavoita, orgaalista jojobaöljyä, neitsytkookosöljyä, vetiveröljyä (eteerinen öljy), vaniljaa, korianteriöljyä (eteerinen öljy), kofeiinijauhetta (!!!!), paahdettua kookostiivistettä, geraniolia, linaloolia.

Kofeiinia? Eikös sitä ole monissa selluliittivoiteissa? Ilmeisimmin tällä siis pitää voidella/hieroa sellaisia paikkoja (vaikka oikeasti liikunnan myötä oma selluliittini on kyllä hävinnyt, tosin varmaan johtuu kasvisvoittoisesta ruokavaliostakin, selluliittihan on tulehdustila kudoksessa). Kofeiinitabletteja saa muuten apteekista, jos nyt joku haluaa niitä omatekoiseen hierontapalaansa jauhaa.

Tällaisia hierontapaloja (joita minä käytän vartalovoiteina) voi ihan hyvin väsätä itsekin vaikka joululahjoiksi. Kukapa ei ilahtuisi tällaisesta, kauniisti pakattuna! Tarkista kuitenkin saajalta, sietääkö hän voimakkaita tuoksuja.

Esimerkiksi iHerb.com ja Pieni Tuoksukauppa myyvät tarvikkeita, ja lisäksi ehkä myös joudut pistäytymään kaupan maustehyllyllä (tai yleensäkin ruokakaupassa, tässä toinen helppo ja kiva idea hierontapalaksi). Kivojen lahjojen ei aina tarvitse olla kalliita!


1 kommentti:

  1. Löysin koko Lushin nyt vasta ihan hiljattain ja olin ihan myyty jo kättelyssä! :) Kiva lukea muista blogeista näistä tuotteista, niin saa vähän vihiä, mitä kannattaisi ostaa. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!