tiistai 20. toukokuuta 2014

Niitänäitä tiistaipäivästä (ja yksi korkattu ripsari)

Tänään sain autoni takaisin, ja se näyttää nyt ihan upouudelta, oli vielä pestykin. Ihanaa, olen päivän rallattanut sen ratissa shoppaillen niin, etten uskalla nyt vilkaistakaan tililleni....

Salille en sitten ehtinyt kun puolenpäivän aikoihin esiin putkahti yksi työasia. Ihan hyvä sellainen. Jalat ovat kyllä rakoilla ja kipeät kävelemisestä niin, että yksi päivä aloillaan ei ole ollut haitaksi. Tosin niin, kävelinhän minä sentään laitakaupungille sitä kaaraa hakemaan.

150 euroa se sitten oli loppujen lopuksi tuosta ilkivallasta, eli kaskon omavastuu ja vakuutusyhtiö maksoi viulut. Tätä edelsi muutama keskustelu vakuutustarkastajan kanssa, ja kun tosiasiana hänelle totesin, että minulla on ollut iät ja ajat autoja, eikä koskaan juurikaan ole tarvinnut vakuutusyhtiötä vaivata maksamaan mistään, niin homma sovittiin. Vaikka ei sillä tavalla kyllä naurata maksaa sitä omavastuutakaan, mokomakin ilkivallantekijä. Ihan tyhmää tuollainen.

Päivän "pikalounas": Savukalasalaatti babypinaatista ja savusilakoista. VINKKI: Raasta mukaan omenaa, se sopii erittäin hyvin savukalan makuun!


Nolostuttaa muuten kertoa, että minulla on aika montakin korkkaamatonta ripsiväriä. Tänään päätin sitten avata yhden, joka on joltain reissulta tuotu ja ostettu, koska monet bloggarit ovat sitä niin kehuneet, ja Makeupalleyn mukaankin se on ihan super. Kyseessä on japanilainen Isehan, jonka Kiss Me Heroine Long &Curl -ripsivärille 156 arvioijaa on antanut 4,4/5 pistettä, mikä on jo huikea. Kyseinen ripsari irtoaa esim. amazon.com'ista alle kympillä.




 
Eikä se pettänyt minuakaan. Jopa antoi ripsille volyymiakin. Pakkaus oli ihan tavallinen muovituubi ja harjassakaan ei ollut mitään erikoista. Silti se toimi hyvin ja pysyi varisematta menossa koko päivän.


Unohdin vaan taas käyttää ripsientaivutinta ja tuo nenänvarren musta raita ei muuten ole tullut ripsivärillä tuhrustamisesta, vaan on jonkinlainen ripsien aiheuttama varjo. Ihmettelin sitä kauan aikaa ennenkuin tajusin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!