lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kesälomareissuja odotellessa

Varmaan te kaikki lukijani odotatte kesälomia ja mahdollisia reissuja innolla. Kesälomareissuja voi olla monenlaisia, jotkut lähtevät luontoon telttailemaan ja toiset ehkä taas jonnekin rantalomalle. Poimin tähän muutamia juttuja, jotka voivat helpottaa lomareissua joissain tilanteissa. Kuvien teksteissä on linkit tuotetietoihin.

iHerbistä saa "bideen pullossa", eli Indigo Wild'in tuote nimeltä Zum Bum (Bidet in a bottle), jota voi suihkauttaa vessapaperiin ja  suorittaa sillä intiimialueen pesun näppärästi. Sisältää glyseriiniä ja taikapähkinää ja on miedosti hajustettu eteerisillä öljyillä. Tuoksu haihtuu nopeasti.

Crystal Essence -nimen alta löytyy erilaisia yksittäispakattuja mineraalideodoranttipyyhkeitä. Tässä esimerkkinä kamomilla & vihreä tee -versio. Käteviä vaikka käsilaukussa. Ei parabeeneja eikä paljon muitakaan haitallisia aineita.

Kesällä hyttyset sun muut ötökät kiusaavat, ja tämän Badgerin puikon olen todennut hyväksi niitä vastaan (kunhan vaan sitä muistaa laittaa....). 100% luonnollisia aineita!

Jos nyt ötökkä sattuisi pistämään, löytyy siihenkin apu.
Dr.Bronnerin monitoimisaippuoista olen kirjoitellut aiemminkin. Ne ovat monen julkkisten suosimia kauneussaippuoita, mutta niillä voi tehdä muutakin. Mm. astioiden, pintojen, pyykin, hiusten ja jopa hampaiden pesu sujuu samalla aineella. Valittavana on pienempiäkin pullokokoja ja tuoksutonta & eri tuoksutettuja valmisteita.

Viisas valitsee luonnollisen, mekaanisen aurinkosuojan ilman turhia kemikaaleja.


Todellinen reppureissaaja hankkii kaikki samassa paketissa. Se sisältää käsidesin, hyttysvoidetta, aurinkosuojaa,  kipua lievittävää geeliä, ihoa rauhoittavaa geeliä ja suojaavaa monitoimivoidetta.


Viisas hankkii muovisten kertakäyttölautasten sijasta kompostoitavia. Nämä on tehty vehnänkorsista.

Non-GMO maissitärkkelyksestä ja talkista tehdyt haarukat, veitset ja lusikat saa samassa pakkauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!