tiistai 11. helmikuuta 2014

Tiistaita

Jotenkin on ollut perjantaiolo koko päivän. Vaan ennenkuin perjantai koittaa, on tehtävä töitäkin. Takkuan yhden raportin kanssa tällä hetkellä.

Syöpälääkitys meni vaihtoon ja nyt on vaihdon aiheuttamat ylimääräiset vaivat (toivottavasti) ohi. Menipä siihenkin aikaa. En kyllä osaa vielä sanoa, onko tämä lääkitys sen parempi kuin edellinenkään, mutta aika näyttää.

………. ja tässä vaiheessa kirjoittamista tuli mielenkiintoinen puhelinsoitto eräältä ystävältäni……….. iltaruokanikin kärähti iloisesti uuniin puhelun aikana.

Tämä soittaja kertoi isänsä kirjoittavan (ja julkaisevan pian) kirjan, jossa hän kertoo, miten kirjoittaja paransi sepelvaltimotautinsa ja vaimonsa pääsi syövästään (keuhkokasvain, NSCLC-adenokarsinooma). Kasvainta ei voitu leikata ja se tilanne ei muuttunut miksikään säde- ja sytostaattihoidoista huolimatta, päinvastoin ilmestyi metastaasi. Kyseinen henkilö ei tupakoi.

Sain pieniä vinkkejä kirjan sisällöstä ja kirjoittaja oli tutkinut kirjallisuutta tullakseen loppupäätelmään joistakin hoidoista. Joitakin hoitomuotoja, kuten ruumiinlämmön nostamista (lämpöhoito) on kuulemma joskus esim. Saksassa käytettykin yleisenä hoitomuotona.

Kehon happamuus oli toinen avainasia. Eli syöpä viihtyy happamassa kehossa (alkaalisuuden palauttamisesta lisää täällä).

Ravintolisien määrä oli joltisenkinlainen, mm. Epicor, nattokinaasi, C-vitamiini, D-vitamiini, astaxantiini (krilliöljy), pyknogenoli, melatoniini (pieninä annoksina läpi vuorokauden) ja AHCC (no siitakesienten esimerkiksi uskotaan/tiedetään buustaavan immuniteettiä).

Mielenkiintoista sinällään, sillä uskon, etta ravinteikkaalla ruoalla mennään pitkälle monen sairauden hoidossa, mutta valitettavasti kaupan oleva ruoka itsessään alkaa olla liian käsiteltyä ja tehotuotettua. Huomaan sen siitäkin, että maha usein alkaa pitää yllä jonkinlaista omituista pulputtelua, jos syön esim. leipää tai einesruokia.

                                                                  *****

Mutta se noista jutuista, palaan asiaan kun olen lukenut kirjan. Lopuksi vielä kuva tämän päivän kynsilookista, joka on tehty kolmella eri lakalla.

Aluslakan päällä kalpean vaaleanpunainen Isadoran helmiäislakka, sen päällä Barry M Nail Paint hiekkahileinen sävy Princess ja koko komeuden päällä The Face Shop Face it sävy Tropical Candy.

Tai mikä sävy tuo viimeinen kerros nyt oikeastaan on, paremminkin konfetti-päällyslakka. Barry M:n lakkakaan ei ole täysin peittävää, siksi vedin kerroksen Isadoraa sen alle.

4 kommenttia:

  1. Oih mitkä kynnet! Siis kauniit ja pirteät. Toivottavasti lääkitys nyt parempi. Terkkuja :-)

    VastaaPoista
  2. Tuli tosiaan yllättävänkin nätti lakkaus, joka livenä näyttää vielä paremmalta kuin noissa kuvissa!

    VastaaPoista
  3. Iloiset kynnet! Toivotaan uuden lääkityksen olevan hyvä ilman sivuoireita.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!