torstai 15. marraskuuta 2012

Muutama primer testissä

Luin täältä Diorin Crystal Nude -primeristä, ja tietty halusin sitä kokeilla. En kuitenkaan halunnut laittaa likoon kovin paljoa rahaa, ja niinpä tilasin sellaisen USAsta eräältä luottomyyjältäni ja sorruin ostamaan sen kanssa myös Diorin Airflash -meikkivoiteen. Koko lystin hinta oli postikuluineen euroissa 44,60, eli ei paha. Postin kulku vain kesti kauan ja kävin tänään silmiäni pyöritellen hakemassa paketin tullista.

Laitan nämä seuraavat tuottet samalle viivalle, sillä ne ovat hyvinkin samantapaisia.

Vasemmalla Dr. Brandt Flaws No More Skin Perfector, ylhäällä Missha Art Designing Pore Cover Balm ja oikealla Diorin Diorskin Crystal Nude.

Nämä kaikki toimivat erittäin hyvin ja aion käyttää niitä kaikkia. Listaan nyt sitten jokaisen hyvät puolet alle.

Dr. Brandtia myy ainakin www.strawberrynet.com. Tämä on näistä ainoa tuote, jossa on hiukan pigmenttiä, mutta vain hiukan. Tasoittaa kasvojen värin hyvin, mutta pinta jää hiukan tihkeäksi. Käytän usein sellaisenaan ja tihkeyden saa pois hyvin värittömällä irtopuuterilla. Tulos on todella luonnollinen ja kaunis, eikä mitään meikkivoiteita kaipaa. Jos nyt päivän mittaan jotakin pitää korjailla, niin samalla vipalla sekin sujuu. Tätä tököttiä jotkut väittävät netissä hankalaksi levittää, mutta se ei ole sitä ollenkaan, kun vaan muistaa mukana tulevalla vipalla töpötellä sen naamalleen.

Misshaa löytyy ulkomaisista nettikaupoista. Tämä oli testin pienin pakkaus, jossa ei ollut mitään levitintä, mutta kuitenkin pieni spaatteli löytyy kannen alta. Nimensä mukaisesti peittää huokoset hyvin, ja pitää kiillonkin pois kasvoilta. Olen käyttänyt myös joskus meikin päällä, esim. poskipäille taputellen, vaikkei se ihan ortodoksinen käyttötapa olisikaan.

Diorskin tuli tuossa linkissäni jo esiteltyä aika hyvin. Huomasin kun sitä kokeilin, että se jotenkin valkaisi ihoa. Käden selkämykseen jos sitä tupsauttaa, niin juuri se kohta jää vaaleammaksi. Meikin pysyvyyttä en ole vielä tämän primerin kanssa testannut, mutta perästä kuuluu.

EDIT: Nyt vasta huomasin, että ilmeisestikin tuo Dr Brandtin tuote on hiljakkoin lopetettu, mutta silti sanoisin, että jos joku purkin jostakin löytää, niin kannattaa ostaa pois. Tämä on näistä sellainen, jota voin ajatella ihan arkikäyttöön, niin ei tarvitse mitään paksumpia meikkejä naamalleen tällätä.

1 kommentti:

  1. HUOM! Nyt joulukuussa on "mansikkanetissä" tuo Diorin tuote postikuluineen vain 31,50 e.

    http://fi.strawberrynet.com/makeup/christian-dior/diorskin-crystal-nude-natural-matte/114720/

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!