sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kiko

Tästä pitää laittaa muutama sananen erikseen. Westfieldiin oli näköjään avattu Kikon myymälä.

Edullista kosmetiikkaa Italiasta.
Tuli vähän osteltua.... ripsivärit olivat siellä £3.90, joten niitä tuli kerättyä ostoskoriin aina monta. Valitettavasti ainoa väri oli musta, eikä suosimaani mustansinistä ollut valikoimassa. EDIT: Näköjään nettisivuilla on kaikenvärisiä, eli siis en vaan hoksannut niitä kaupassa sen tavarapaljouden keskellä.

Näistä kokeilin heti kihartavaa Extra Curl -mascaraa, ja todellakin se toimi! Olen tällaisten suhteen erittäin skeptinen, eikä esim. Diorin Diorshow Iconic mielestäni kihartanut ripsiäni lainkaan, vaikka sen pitäisi tehdä niin. Nyt en siis käyttänyt ripsitaivutinta.

Yksi näistä mascaroista oli itse asiassa väritön, yöllä käytettävä ripsiseerumi ja yksi oli ripsiä pidentävä "top coat".

Oli ilahduttavaa nähdä tuotteissa niin ripsivärin alusmascaroita (olen sitä mieltä, että jos ostaa hyvän ja hoitavan tällaisen, niin ripset kasvavat hyvin, eivätkä katkeile). Samaten valikoimassa oli myös ripsien viimeistelytuotteita (top coat) joka lähtöön.

Ostokset. Pienet irtoripsetkin eksyivät hankintoihin silmäkulmia varten.
Ripsivärien lisäksi ostin anti-age -tuotteita sekaiholle. Tuo voide ainakin tuntuu hyvältä, kosteuttaa hyvin, eikä kuivata tai kiillä naamassa yönkään jälkeen. Noita lappuja en ole vielä testannut.

Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen näihin ostoksiin ja koska nettisivuilta ei selvinnyt toimittavatko tilauksia Suomeen, lähetin kyselyn ja kerron teillekin sitten kun saan kuulla vastauksen.

1 kommentti:

  1. Ja vastaus tuli Kikolta (hyvin formaalisesti aloitettu sellainen...heh):

    Dear Sirs,

    thanks for contacting KIKO MAKE UP MILANO.

    Related to your request, please be informed that by now we deliver our product only to Italy, Portugal, Spain, Germany, UK and France, but our online services will be extended to other countries soon.

    Kind Regards,

    Servizio Clienti KIKO MAKE-UP Milano

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!